Вести:
Tools
You are here: Почетна

Трето предавање и официјална посета на Центарот за обука за пилот

News image

На 18 октомври 2018 година беше организирана официјална посета на Центарот за обука на пилоти при Армијата на ...

Второ предавање и официјална посета на Хрватската амбасада во Мак

News image

Како дел од "ШКОЛА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ", АТА Македонија го организираше второто предавање...

ШКОЛА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ

News image

Во текот на официјалната посета на нашата партнерска организација, Атлантскиот совет на САД, АТА Македонија ка...

Тренинг за Комуникациски вештини

News image

Во периодот од 20.09-21.09.2018 година, членови на АТА Македонија присуствуваа на дводневна обука за градење н...

НАТО ИНТЕГРАЦИЈАТА - ПРЕДУСЛОВ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И РАЗВОЈ

News image

По повод започнувањето на новиот проект „ШКОЛА ЗА ОДБРАНА, БЕЗБЕДНОСТ И НАТО ИНТЕГРАЦИИ“,кој е директно поддрж...

Исмет Рамадани на НАТО Самитот во Брисел

News image

За времетраењето на НАТО Самитот во Брисел, г-динот Исмет Рамадани, Претседател на АТА Македонија учествуваше ...

Публикации

INTER

Говори

News image

Говор на Исмет Рамадани, за НАТО денот - 4ти април

Почитуван министер Јолевски,Почитувани екселенции,Почитувани дами и господа,На почетокот, дозволете ми да Ви упатам топло добредојде и да ја изразам во мое и во...

Повеќе...